Reiki Relax


Reiki in Zwolle

De Behandeling


De behandelingen worden 's avonds gegeven. Dit kan bij Reiki Relax of bij jou thuis, zodat jij de deur niet meer uit hoeft! Meestal zijn er wel meerdere behandelingen nodig om een klacht echt aan te pakken.


Voor

Het is belangrijk dat je iets comfortabels draagt (geen schoenen, knellende kleding en sieraden). Jij neemt liggend plaats op de behandeltafel. Naast de behandeltafel neem ik zittend plaats en leg op diversen plekken op jouw lichaam mijn handen neer. Hierbij werk ik in de regel van jouw hoofd naar je voeten toe aan voor- en achterkant van jouw lichaam. Doordat ik mijn handen op verschillende plekken van je lichaam neerleg, wordt er energie (Reiki) doorgegeven. De handaanraking helpt jouw lichaam en geest te ontspannen.


Tijdens
Tijdens de behandeling kan jij lekker genieten van de ontspannende aanraking met op de achtergrond rustgevende muziek. De Reiki zorgt er vanzelf voor dat dit op een dieper niveau werkzaam is zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen! Deze diepere werking zal nog enkele dagen erna doorwerken om de onderliggende oorzaak van je klachten aan te pakken. Reiki is “intelligent" en bepaalt zelf wanneer en wat het in jouw lichaam en/of bij jou doet. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat eerst je darmen reageren of dat je een droge mond krijgt, voordat de klacht waarvoor je kwam aangepakt wordt.


Na

Na een de behandeling kan je klacht eerst iets verergeren. Als dit gebeurt is het tijdelijk en geen reden voor ongerustheid. Het is aan te raden (meer) water en/of thee te drinken na afloop van de behandeling en de dagen erna om jouw afvalstoffen te kunnen afvoeren. Vaak komt het ook voor dat de dag na de behandeling je al merkt dat een klacht duidelijk minder- of helemaal weg is, alsof die er dan nooit is geweest.Toegankelijk | Persoonlijk | Betrouwbaar