Reiki Relax


Reiki in Zwolle

ErvaringenLees hier hoe anderen een behandeling hebben ervaren bij Reiki Relax . . .

Cynthia:

"Mijn eerste ervaring met reiki. Ik zou het niet aan iedereen aanraden, maar wel aan mensen die hier voor open staan. Mensen die dit zichzelf gunnen. Ik vind het heerlijk om naar de sauna te gaan, kapper of schoonheidsspecialiste. Het gaat meer om het momentje en zorgen voor jezelf. Zolang de financiën het toelaten. Als ik er weer baat bij heb sta ik er zeker voor open om weer een reiki behandeling te boeken. Dat ga ik dan zeker bij Reiki Relax doen, want het is prima bevallen!"

Ellen:

"De behandeling door Renske is op een rustige en prettige manier. Je lichaam en geest bevinden zich ineens in een oase van rust. De energie begint te borrelen en je lijf geeft zich over. Met rustgevende achtergrond muziek en een comfortabele behandeltafel kan het niet anders dan dat je compleet relaxt de behandeling weer uit komt"

Mark:

"Voor het eerst een reiki-sessie ondergaan. Bij Reiki Relax Zwolle. Probeer het ook een keer! Geen wazig iets met praat- of huilsessies, maar gewoon genieten. Los daarvan ook nog eens energievol op elk vlak de dag erna opstaan. (althans, dat had ik dan)

Pe:

"Renske verwelkomt je en legt duidelijk uit wat ze gaat doen en wat er te verwachten valt.
Een aanrader om tot rust te komen. Een uur lang ontzettend comfortabel gelegen in een professionele ruimte, waar een zachte relaxte sfeer hangt. Na een uur reiki is het moment van bijkomen en ook daar is netjes voor gezorgd dat er een glas water staat. Nu ben ik 3 dagen verder en ik slaap beter. Waar ik eerder gebroken nachten had. Heb ik nu al 3 nachten doorgeslapen. Maar dit zal voor iedereen anders zijn.

Ik zou het een ander ook zeker aanraden die nieuwsgierig is naar reiki en wil ontdekken. Ik kom graag nog eens terug!

Aurelia:

"Ik had geen ervaring met Reiki, maar vond de behandeling heel puur en toegankelijk en het heeft mij goed geholpen om beter te ontspannen en positiever in het leven te staan. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar en ik kan het iedereen aanraden."

Steven:

"Van mijn vriendin een Reikbehandeling cadeau gekregen. Ik vond het even wennen dat er iemand aan mijn zat die ik niet ken. Toch ontspande ik vrij snel en voelde ik mij wel op mijn gemak en lag ik heel lekker. Ik voelde vooral hele warme handen (op de ene plek meer dan op de andere). Tijdens de behandeling merkte ik niet iets raars of ongewoons. Was gewoon wel lekker en al heel wat voor mij dat ik gewoon een uur stil lig. Dat uur was voor mij gevoel zo voorbij! Ik had wel een ‘knuffelgevoel’ ofzo na de behandeling en ben meteen naar bed gegaan. De dagen erna heb ik niets bijzonders gevoeld. Mijn vriendin zei wel dat ik duidelijk veel rustiger was en veel meer snurkte….of dat echt goed is weet ik niet haha”

Toegankelijk | Persoonlijk | Betrouwbaar