Reiki Relax


Reiki in Zwolle


Veelgestelde Vragen


Werkt Reiki altijd?

Een Reiki-behandeling werkt niet altijd even goed. De energie stroomt echt minder als jij:

- Te hoge verwachtingen koestert en een bepaald resultaat nastreeft -

- Jouzelf bewust of onbewust afsluit voor de reiki-energie -


Is Reiki veilig?


Reiki is veilig. Reiki-energie werkt alleen ten goede van elk persoon en kan geen schade veroorzaken. Het is veilig voor iedereen in elke situatie. Wel kunnen je klachten eerst verergeren na een behandeling voordat ze duidelijk minder worden en/of geheel verdwijnen.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is helaas op voorhand niet aan te geven. Vuistregel  is wel een reeks van 4 opeenvolgende behandelingen bij een langlopende klacht. Om te kijken of Reiki wat voor jou is, kan jji ook eerst een kennismakingsbehandeling boeken voor een gereduceerd tarief.


Is Reiki een geloof?

Reiki is geen geloof. Reiki staat los van elke vorm van religie en wordt gezien als een universele (natuurlijke) vorm van behandelen. Reiki wordt dan ook wereldwijd gebruikt in combinatie met elke vorm van geloofsovertuiging en staat geen enkele vorm van religie in de weg.


Kan een Reikibehandeling ook als ik zwanger ben?

Reiki-energie is veilig voor iedereen, dus ook voor je ongeboren kindje.


Wat is het verschil met een ontspanningsmassage?

Een massage richt zich op de (gespannen) spieren in je lichaam. Reiki richt zich op de mens als geheel; alle lagen van het fysieke en mentale lichaam tegelijkertijd. Het is het makkelijkste te vergelijken met de werking van bijvoorbeeld een infraroodlamp op de gespannen spieren en/of gewrichten tegenover een ontspannen warm bad bij spier- of gewrichtspijn.Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag hieronder!


Stel hier je vraag

Toegankelijk | Persoonlijk | Betrouwbaar