Reiki Relax


Reiki in Zwolle

Wat is Reiki


Energiebehandeling uit Japan

Reiki is een behandelingsvorm uit Japan waarbij er met de energiebanen in jouw lichaam wordt gewerkt. Een behandeling met Reiki zorgt voor een diepe ontspanning en bevordert daardoor jouw zelfgenezend vermogen. Bij een Reikibehandeling wordt er energie doorgegeven via de handen, deze energie wordt Reiki genoemd. Het heeft een sterk herstellende werking voor lichaam en geest.

Vergelijkbaar met haptonomie en acupunctuur werkt Reiki ook met de energiebanen in jouw lichaam. Daarnaast valt Reiki in dezelfde categorie als yoga en mindfulness die ook een sterke link hebben met innerlijke rust.


Reiki is weldadig voor iedereen met spanning en pijn

Spanning kan klachten veroorzaken of verergeren. Wat de oorzaak bij jou ook is; bij spanning of stress maakt jouw lichaam adrenaline aan. Blijft de spanning of stress een langere periode aanhouden, dan blijft jouw adrenalinegehalte voor een langere periode ook verhoogd. In dit geval maakt je lichaam ook (meer) cortisol aan. Een hoog cortisolgehalte heeft onder andere als kenmerk dat de weerstand omlaag gaat met als gevolg allerlei ziektes, blessures en/of klachten.

Een Reikibehandeling zorgt ervoor dat jij diep ontspant en daarmee geef jij jezelf écht de kans om te herstellen.Reiki wordt veel gebruikt bij het behandelen van onderstaande klachten

Vermoeidheid

Stress

Burn-out

Slapeloosheid

Hoofdpijn

Rugpijn

Fybromyalgie

Spastische darmen

Lusteloosheid

Depressie

Spier- en gewrichtsklachten


Toegankelijk | Persoonlijk | Betrouwbaar